THE OTHER WAY TO DINNER


Have a seat directly in front of our open kitchen and be inspired by Martinos passion for cooking. Martino creates an individual menu, whatever you are looking forward to.

Concerning your lust and appetite, you choose a 3, 4, 5 or 6 course menu with a delicate and proper selection of wines. We create an individual menu for you and let you feel comfortable as long as you like. From our chefs table you can watch us cooking, and see how we create fantastic meals. You can not get closer to a passionated cook!


Prices: 3-, 4-, 5- or 6-course-menu, per person € 33, € 44, € 55 and € 66 plus wine and drinks.

MENU OF THE WEEK
Wednesday to Saturday from 6 PM
only at the Cheftable
AMBIENCE
Our cheftable... a special refugee in our restaurant! Here you have direct contact to our open show-kitchen, where Martino creates fantastic menus. The permanently changing, fresh and regional ingredients surprise and inspire to unforgettable dinners.
COOKING PARTY

6 - 10 PERSONS


we create a special menu and cooking event for minimum 6 Persons, only at sunday from 11 a.m. to 3 p.m.


Expl.:
3- course basic menü inkc. drinks 60€ p.P.
preparing and cooking in our show-kitchen, and come together at our cheftabe with fine whines


EVENTS

Actually no events planned....

 

 

 

 

2016


20. Oktober & 3. November

TAFELSPITZ

Milchkalbstafelspitz, Bio- Wurzelgemüse und geräuchertes Kartoffelpürree
aus dem Kupfertopf mit Meerrettich Sauce, Frankfurter Grünen
Sauce und Kalbsjus, dazu ofenfrisches Bauernbrot, passende Weine
und diverse Kraft Beer Sorten.


Tafelspitz - Essen (ohne Getränke) pro Person 26€

 

 

 

 

29. Oktober & 26. November

FONDUE ABEND

Genießen Sie ein lockeren Abend direkt vor unserer offenen Küche bei
einem leckeren Topf kräftiger Rinderbrühe mit diversen Fleisch- , Meeresfrüchte-
und Gemüsesorten und stellen Sie sich ihr eigenes Fondue
zusammen, dazu reichen wir selbsgemachte Saucen und hausgemachte
Pommes frittes.


Im Anschluß servieren wir Ihnen die am Tisch frisch filtrierte Brühe
mit Sherry verfeinert und zum Abschluss noch ein leichtes Sorbet mit
Früchten.


Fondue Abend pro Person 40€

 

 

 

 

 

1. Dezember

RACLETTE TRIFFT CRAFT BEER

Geschmolzener Raclette Käse, verfeinert mit diversen Aromen, korrespondierend
zu einem kühlen Glas Craft Beer. Braukunst trifft auf guten
Käse und leckere Zubereitung.


Raclette Essen inkl. 4 Craft Beer Sorten pro Person 39€

 

 

 


.
.
  RESTAURANT ADDRESS
Webergasse 6-8
Ecke An den Quellen
65183 Wiesbaden
OPENING HOURS
Monday to Saturday 7 a.m. - 11 p.m.
Hot Food from
12 p.m. - 3 p.m. and 5:30 p.m. - 10 p.m.
RESERVATIONS
Tel. +49 611 990 5530
Per E-Mail mail(at)martino.kitchen